Followers

Friday, September 16, 2011

Dunku Publix Alisverisim

Bu sefer bir ilk yasamadim ve ilki kadar da musmutlu olamadim :) yasadigim ikinci bir sevincti sadece, ilkini surdaki yazimda paylasmistim, ikinci olunca insan cokta musmutlu olamiyor nedense, ama agriyan basimin agrisini gecirecek kadar mutluydum.


Evet dunku yaptigim alisveriste bunlari, birde uzerine $1.99 para aldim, nasil mi? buyurun yazinin devamini okumaya


 Dun Publix icin yeni bir haftanin baslangiciydi, dolayisiyla Penny item gunuydu, $10 alisveris ve ustu icin surdaki yazimda bahsettigim gibi Penny item olan kahvemi aldim, bunun yaninda surdaki yazimdaki haftalik Publix alisveris listesinden ihtiyacim olanlari sectim ve surdaki aylik Publix alisveris listesinden yine alabilecegim urunleri secerek birde su siteye kayit olarak cesitli etkinlikler karsiliginda kazandigim puanlarimla kupon alarak alisverisimi tamamladim.



Gordugunuz gibi su yaziyi yazmak icin bile orasi, surasi, burasi diye sizi yonlendiriyorum, bunun yaninda toplanan kuponlar, harcanan zaman, emekte cabasi, BEDAVACI olmak veya BEDAVAYA ALISVERIS YAPMAK sanildigi kadar kolay degil malesef, bununla ilgili cok yakinda sizlerle bir yazi paylasacagim,

Recyclebank'e kayit olarakta cesitli kuponlar print edebilirsiniz, merak edenler siteyi incelemek icin suradaki linkten kayit olup siteyi kesfedebilirler, onunla ilgili yazimda cok yakinda siteye eklenmis olacaktir.


Hepinize mutlu bereketli bol kazancli bir haftasonu doliyorum.

4 comments:

  1. nurdancim yine musmutlu seni gormek guzel. :) verdigin bilgiler burda isime yaramasa bile takip etmek guzel oluyo. keske tr'de de hayrina birileri boyle bilgileri paylassa.
    ha bu arada, yakinda maliye bakanligindan bi is teklifi gelirse sasirma derim.:)

    antep'ten esra :)

    ReplyDelete
  2. Esracgim canim, seni de blogumda gormek ne guzel, taaaa TR'lerden beni takip ediyorsun tesekkur ederim canim, ah burda olsaydiniz, tozunu dumanini attirirdik :))
    Anacigim TR'de deal mi var boyle allasen :))
    Burdan istediklerini gonderelim optum

    ReplyDelete
  3. nurdancim olsun sekerim. esas ben amerikayi sezon sonlari ve de krismis zamanlari seviyorum. :) hersey indirimde... esim is icin giderse,ben de takilirim belki ona.:)
    bu arada tesekkur ederim nurdancim teklifin icin. su an istedigim bisi yok. opuldun

    esra

    ReplyDelete
  4. Ah o bahsettigin deallari degerlendirebilsek keske :))hep kaciriyorum, hep kaciriyorum, bakalim bu sene umitliyim :))
    Gel canim gel birlikte akariz alemlere :D

    ReplyDelete