Followers

Saturday, September 10, 2011

Online Alisverislerinizden Para Kazanmak ister misiniz?

Iste size online alisverislerinizde extradan para kazanmanin yolu, site oldukca guvenilir, herhangi birsey yapmadan sadece kayit oldugunuzda bile yukaridaki sececeginiz herhangi bir gift card offerindan yararlanabiliyorsunuz, ustelik bundan sonra yapacaginiz online alisverislerinizi bu sitenin yonlendirmesiyle yaptiginizda anlasmali oldugu magazaya gore double cash back, veya %'lik olarak ne kadar alacaginizi gosteren aciklamalar mevcut.

Hadi online alisveris yapmiyor olsaniz bile, BURADAN kayit olarak gift cardinizi kullanmanin tadini cikartin. Ebates secenegi digerlerinden farkli olarak adresinize isminize duzenlenmis bir check gonderiyor.

Nasil uye olacagim? Neler yapmam gerekiyor? iste tum sorulariniz cevabi ve daha fazlasi burada

  1. Burayi tiklayarak gift card mi? yoksa ebatesden check mi istiyorsunuz onu seciyorsunuz.
  2. Daha sonra mail adresinizi giriyorsunuz.
  3. Istediginiz 6-12 karakter uzunlugunda herhangi bir sifre girerek siteye kaydiniz ilk kismini gerceklestirmis oluyorsunuz.
  4. Gordugunuz gibi $5'lik ceki hesabimda gorebiliyorum,

  • Bundan sonraki asamada ust kisimda MY EBATES kismini tiklayarak MEMBER kismindan bilgilerinizi guncelliyorsunuz.
  • Adres bilgilerinizi yazarak cekinizin veya gift cardinizin size ulasmasini sagliyorsunuz.
  • Cekinizi gonderecekleri tarihi NEXT CASH BACK kismindan gorebilirsiniz. Bu surec icerisinde yapacaginiz online alisverislerinizden de para kazanaeak tek bir cekte toplam miktari kazanabilirsiniz.
  • Eger Pay Pal hesabiniz varsa cek istemek yerine kazandiginiz para miktarini Pay Pal hesabiniza yatirabilirsiniz.
  • Tek yapmaniz gereken ONLINE ALISVERIS yapmadan once EBATES'in sayfasinda yer alan search kisminda alisveris yapacaginiz magazanin adini yazmak.
  • Ben Macy's yazdim mesela. Macy's ile anlasmasi varmis ustelik 6.0% cash back veriyormus :)
  • Macy's coupon and cash back kismini tikliyorsunuz.

  • Ve en son asamaya geldik. SHOP NOW kismini tiklayarak Macy'sin sitesine gidiyoruz.



  • Giderken bize 6.0% cash back kazandigimizi gosteren kucuk bir yazi cikiyor ve sonrasinda Macy's ana sayfasina giderek mutlu mesut alisverisimizi yapiyoruz.


  • Hepsi bu kadar basit. Umarim anlasilir birsekilde anlatabilmisimdir. Anlayamadigniz herhangi bir nokta olursa deals2buymom@gmail.com adresine mail atarak  bana sorabilirsiniz.

2 comments:

  1. benim gibi online alisverisi sevenler icin guzel bi siteymis, paylasim icin tesekkurler Nurdanciim..cok ta guzel anlatmissin, hemen uye oldum ben de, ama bana gift bonus cardlardan hangisini isterim diye sormadi:(
    neden acaba? yapmam gereken baska bisey mi vardi acaba?

    ReplyDelete
  2. Elifcigim ilk uye olurken gift card secenklerinin altinda bulunan yuvarlaklardan hangisini istiyorsan onu tiklayacaktin, eger sen tiklamazsan sana otomatikman $5 ebates checki gonderiyor, o da fena degil :)
    Bol kazancli online alisverisler canimm

    ReplyDelete