Followers

Wednesday, September 21, 2011

Dogum Gunu Bedavalari

Dogum gunuze ozel e-mail listelerine kayitli oldugunuz magaza veya restorantlardan size ozel kupon geldigini biliyor muydunuz?


 Gecenlerde dogum gunume ozel gelen indirimlerden ve bedavalardan bahsetmek istiyorum,

Souplantation & Sweet Tomatoes® Salads, Soups, Bakery
Happy Birthday from Club Veg!
Ilki benim cok sevdigim Sweet Tomatoes'in size ozel Buy One Get One free meal kuponu gondermesi, zaten adresine kayitliysaniz size her ay muhakkak cesitli kuponlar gonderiyor, eger sizde Sweet Tomatoes'den size ozel kuponlar gelsin istiyorsaniz burayi tiklayarak sag ust kosedeki e-mail listesine kayit olabilirsiniz.



Ikincisi seneler once e-mail listesine kayit  oldugum Captain D's 'in Dogum gunune ozel gondermis oldugu bedava kupon, bu kuponla  listedeki kupona uygun olan menuyu bedavaya veya kendi sececegin menuye $5 indirim uyguluyorlar. Captain D'nin e-mail listesine kayit olmak isterseniz burayi tiklayabilirsiniz.

Ucuncusu, benim icin supriz olan CVS kartimla yaptigim alisveriste kendiliginden cikan $2'di. Cok ama cok mutlu oldum, sizinde CVS kartiniz varsa dogum gunu bilgilerinizi girdiyseniz, dogum gununuze yakin veya dogum gununuzden birkac gun sonra CVS'e gidip alisveris yaptiginizda size ozel cikan bu kuponu kullanabilirsiniz.


Happy BirthDDay!

Dorduncusu Dunkin Donuts'in size ozel dogum gununuzde once e-mail ile dogum gununuzu kutlamasi daha sonra, dogum gununuzun oldugu ay icerisinde evinize bedavaya medium coffee alabileceginiz bir kupon gondermesi. Eger sizde size ozel dogum gunune bedava kahve icmek isterseniz buradan e-mail adresine kayit olabilirsiniz.

Happy Birthday!


Besincisi John Frieda'nin dogum gununuze ozel kullanabileceginiz $1,5 off kuponu gondermesi. Eger sizde size ozel bu kupondan gelmesini isterseniz burayi tiklayabilirsiniz, kuponun en guzel yani herhangi bir buyukluk ve cinsteki urunde kullanabiliyor olmaniz.

Altincisi Starbucks'in size ozel dogum gununuzde gondermis oldugu coffee promosyonundan yararlanmak icin surayi tiklayarak gerekli bilgileri doldurmaniz gerekiyor. Eger Starbucks Rewards kartiniz yoksa bu promosyondan yararlanamiyorsunuz malesef.

Yedincisi Buskin Robbins'in  dogum gununuze ozel cesitli kuponlar gondermesinin yaninda bedava dondurma da almak isterseniz suradan bilgilerinizi girerek kayit olabilirsiniz, bunun yaninda varsa cocugunuz veya yakininizin dogum gunu bilgilerini girerek onlara ozelde kuponlar gelmesini saglayabilirsiniz.


2 comments:

  1. Starbucks, gecen sene bana cok guzel bir dogum gunu karti gondermisti ve ayrica istedigim herhangi bir starbuck icecegini bedava icmem icin bir kupon, gercekten cok mutlu oluyor insan! kacirmayin derim :)

    ReplyDelete
  2. Sizin Rewards kartiniz var mi Remziyecigim,
    Bize bu sene Starbuks'dan bisicik gelmedi malesef, sana afiyet olsun ;)
    Bende dogum gunumde gelen STarbucks kahvemi icerim artikin :D

    ReplyDelete