Followers

Saturday, August 6, 2011

50 cente Yo Baby Yogurt Publix'te


Bebekleri olan aileler tercihlerini organik yogurtlardan yana yapiyorlarsa muhtemelen bu yogurdu biliyorlardir ve bu kampanyadan dolayi mutlu olacaklarini dusunuyorum.

Uzun zamandir 4'lu paketi Publix'te 2 tanesi $5, Yo baby'nin web sayfasinda kayit oldugunuzda 50 centlik bir kupon veriyor, bu kuponu Publix double yaptiginda yogurdu $1,5'a aliyordum. Yakinlarda Whole Foods'un web sayfasinda $1'lik bir kupon gordum, iki kuponla birlikte 4'lu paket Publix'te sadece 50 cente geliyor. Eger sizin alisveris yaptiginiz Publix'te Whole Foods'u competitor store olarak kabul ediyorsa yogurdunuzu 50 cente alabilirsiniz.

Yogurt paketlerinin uzerinde yer alan kod numaralarinin ne anlama geldigini biliyor musunuz? veya bu zamana kadar o kod numaralarinin varligindan haberdar miydiniz? Bununla ilgili bilgileri de bir sonraki yazimda yer verecegim.

Yo baby kuponuna ulasmak icin burayi tiklayip siteye kayit olduktan sonra kuponunuzu cikartabilirsiniz. Kupon'u print ettikten 10 gun sonra expire oluyor bunu unutmayin. Whole Foods kuponuna buradan ulasabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment