Followers

Monday, July 25, 2011

Bu haftaki Publix deallari (27 Temmuz Son Gun)

Publix Manifecturer kuponlarinin 50cente kadar olanlarini double yapiyor, bunun yaninda rakip firmalarin kuponlarini da kabul ediyor, alisveris yapmadan once alisveris yaptiginiz Publix store'un anlasmali oldugu Competitor listesini isteyebilirsiniz.

Deallardan faydalanabilmeniz icin evinizde mutlaka bir printerinizin olmasi gerekiyor, birde kuponlari cikartabilmeniz icin,  bilgisayariniza kucuk bir application kurmaniz yeterli olacaktir.

Gelelim bu haftaki uygun deallara

  • Bedava Lady Speed Stick (Man or Woman)

50 centlik kupona buradan ulasabilirsiniz. Bu hafta Buy one Get one FREE oldugu icin, urunun tanesi .99cent, kuponu double yaptiklarinda bedavaya almaniz mumkun :)

  • Baileys non Alcholic kahve kremasini Kuponla 50cente almaniz mumkun. Kupona buradan ulasabilirsiniz.
Evinizden cikartabileceginiz kuponlarla yapacaginiz en uygun deallar bunlar, Sunday Paper insertlerindeki dergilerdeki kuponlarla alisveris yapmak isterseniz; i heart Publix adresini ziyaret edebilirsiniz.

Unutmayin, printerdan cikti alirken, en yukaridaki sol ust kosede yer alan geri (back) ok tusuna basarak ikinci bir cikti daha alabilirsiniz. Limit sadece 2. Evinizde farkli bilgisayarlar varsa herbir bilgisayardan 2 tane cikti alabilirsiniz.

Gule gule kullanin aldiklariniz :)

No comments:

Post a Comment