Followers

Tuesday, August 2, 2011

Bu Ayki Bedava Godiva Cikolatanizi Aldiniz mi?

Godiva bu zamana kadar yedigim en guzel cikolatlarin en birinci sirasinda yer aliyor :)) Ulker'in Godiva'ya helal sertifikasi almasiyla birlikte belkide Dunya capindaki Helal sertifikasina sahip birinci kalite cikolatada tek marka oldu diyebilirim, ya da ben oyle biliyorum :)

Gelelim bedava cikolata meselesine, benim de yeni haberim oldu, gecen ay antepfistikli cikolatamla yasadigimiz kisa sureli bir tanismadan sonra onu mideye hemencecik gupletiverdim :) Agustos ayini sabirsizlikla bekliyor olacagim :D

Peki Godiva cikolatanizi nasil bedavaya alacaksiniz? Godiva Chocolate Rewards cluba buradan kayit olarak, size gelen maille rewards numarasina sahip olacaksiniz, dilerseniz rewards kartinizi bedava cikolata almaya gittiginizde alabilirsiniz. Bedava cikolatanizi alabilmek icin sadece kayit oldugunuz telefon numaranizi vermeniz de yeterli olacaktir.




Ayrica Godiva Rewards card sahibi olursaniz, $10'lik ve uzeri aliverislerinizde bedava hediye alma sansinizi da yakalaybilir, online siparisleriniz icin free standard shipping avantajindan yararlanabilirsiniz.

Size en yakin Godiava subesini bulabilmek icin burayi tiklayabilirsiniz.

No comments:

Post a Comment